Ortopedia Barcelona Ortopedia Americana
 
 
Aparells Ortopèdics Curto, SL. 

Aparells Ortopèdics Curto, SL. va ser fundada el 1960 per Josep Maria Curto Hugué, qui després de treballar en una empresa amb forta vocació familiar de orto-protesista va decidir assumir el repte de formar la seva pròpia empresa.

Així doncs des de llavors la nostra filosofia en el procediment ortopèdic i ètic, és oferir als pacients que són visitats en les nostres ortopèdies, un tracte més humà i professional respectant la màxima qualitat assistencial.

El nostre objectiu principal és l'elaboració, adaptació i venda de tot tipus aparells ortopèdics per al tractament de diferents patologies, al mateix temps tenim de la més alta varietat en articles de suport per a la vida diària.

Després de 50 anys de desenvolupament empresarial, Aparells ortopèdics Curto, SL, disposa d'una xarxa de 7 sucursals distribuïdes entre Catalunya i Valencia, totes elles amb tallers propis adaptats segons els requisits tècnico-sanitaris de la Direcció General de Recursos Sanitaris de la Generalitat de Catalunya i València, respectivament.

 


L'equip professional de la nostra Ortopèdia està constituït per 10 especialistes titulats i un total de 42 professionals que treballen al servei del pacient per garantir una atenció sanitària integral.

A més Aparells Ortopèdics Curto SL, desplega al seu servei un grup de persones expertes que cada dia contribueixen al bon funcionament de la nostra ortopèdia, administratius, auxiliars de les sucursals, personal especialitzat de taller i col·laboradors, els quals treballen i es preocupen que cada pas del procés del pacient sigui el més adequat.

D'altra banda estem contínuament assistint professionalment els equips mèdics dels hospitals, clíniques, mútues i centres de salut.

Sucursals
ortopedia barcelona

Barcelona - CENTRAL
 
Av. de la Riera de Cassoles, 22. 08012. Barcelona
Tel. 932 185 105 ortopedia barcelona

   
ortopedia alicante

Alacant
 
C/ Churruca 23. 03003. Alicante
Tel. 965 922 767

   
ortopedia Hospitalet

Hospitalet LLobregat
 
Rambla Just Oliveras, 35. 08901. L'Hospitalet de LL.
Tel. 933 389 424

   
ortopedia Matar�

Mataró
 
C/ Lepant, 26
08301. Mataró
Tel. 937 963 301 ortopedia Matar�

   

Vilafranca del Penedès
 
C/ Espirall, 74
08720. Vilafranca Penedès
Tel. 938 181 749 ortopedia vilafranca

Ortopèdia tècnica

Els nostres tècnics orto-protèsics realitzen i adapten a tot tipus d'aparells estàndard o a mida, pròtesis de membre inferior (femorals i tibials), pròtesis electròniques definides d'alta tecnologia, pròtesis membre superior (pròtesis de braç i avantbraç). Qualsevol tipus ortesis, com ara bitutors curts i llargs, bitutors de fibra de carboni, dafos… També confeccionen un gran nombre de cotilles, com la cotilla de providenciar, la cotilla de Chêneau, la cotilla de Charleston…

Aquí exposem una petita mostra de tots els nostres productes.

Ajudes per a la vida diària

Venda de tot tipus d'aparells per a l'ajuda i millora de la qualitat de vida del pacient en diferents àmbits: en la mobilitat ja sigui a la llar o residència com ara cadires de rodes, bastons, caminadors, seients dutxa, llits hidràulics o elèctrics i tot tipus de mobiliari adaptat, grues i arnesos, així com tot tipus d'estris com: barres de bany, bolquers, ajudes per vestir-se, per menjar o per la higiène, antilliscants, ajudes a la rehabilitació, tot tipus de material antiescares (protecció de la pell).

Serveis

Ortopèdia Curto posa a disposició del pacient una gran nombre de serveis perquè el pacient obtingui una atenció sanitària integral.

Lloguer de cadires, llits i bastons. Assessorament personalitzat tècnic i professional. Desplaçament dels nostres tècnics a domicilis i centres de salut. Estudis digitalitzats del peu. Escanejat en 3d per a la confecció d'aparells orto-protèsics. Confecció d’ortesis d'última generació tipus DAFO. Realització de tot tipus de pròtesis amb sistemes computeritzats d'alta tecnologia
.

 
Aparells Ortopèdics Curto, S.L. · Av. de la Riera de Cassoles 22, Barcelona 08012 · Tel. 932 185 105 · · Legal · Mapa web